Toto Wolff: Michael Masi este un nenorocit.

Distribuie articolul:

Abu Dhabi 2021 încă reprezintă o „rană” pentru Toto Wolff. Din nou, directorul executiv al celor de la Mercedes a vorbit în termeni extremi de duri la adresa lui Michael Masi.

Acea decizie mi-a lăsat răni adânci. Răni extrem de dureroase, care dintr-un anumit punct de vedere, nu se vor vindeca niciodată.”

„La un moment dat stai și te gândești: Cum a putut să se întâmple așa ceva? Toți știm cum s-a întâmplat.”

Dar, nu vreau să îmi irosesc timpul, gândidu-mă la motivele din spatele acestei decizii. I-aș acorda o onoare prea mare acestui băiat (Masi). Este un nenorocit care a luat decizia greșită.”

În turul 56 al cursei din Abu Dhabi (2021), Masi a permis mașinilor întârziate cu un tur (dintre Hamilton și Verstappen) să intre în același tur cu liderul. În consecință, pilotul olandez (aflat pe anvelope soft) l-a depășit pe britanic (aflat pe pneuri hard, uzate) și a câștigat GP-ul (și odată cu el și campionatul).

Această decizie i s-a părut injustă lui Toto Wolff, care l-a atacat în repetate rânduri (verbal) pe fostul director de cursă. La peste 2 ani de la această decizie, se pare că Wolff nu a reușit să treacă peste dezamăgirea suferită atunci….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *