Alex Marquez: „Marc va fi rapid în 2024. Sunt sigur că ne va pune pe toți în dificultate.”

Distribuie articolul:

Ultima victorie a lui Marc Mrquez a avut loc în sezonul 2021, la Misano. De atunci, rider-ul iberic a mai avut doar două apariții pe podium (Australia 2022, Japonia 2023). Totuși, Alex Marquez, fratele multiplului campion mondial, crede că Marc va avea rezultate bune la noua sa echipă.

Alex Marquez: „Marc va avea nivelul pe care l-a arătat în trecut. Nu am nici o îndoială. Desigur, trebuie să aibă grijă la începutul sezonului. Pe această motocicletă, toți piloții Ducati au mai multă experiență decat el.”

Dacă va reuși să puncteze serios în primele curse, s-ar putea ca Marc să fie implicat în lupta pentru campionat. Deocamdată, este prea devreme să ne pronunțăm asupra acestui subiect.”

Alex a mai adăugat: „El a făcut o schimbare importantă în cariera sa. Știe că are o oportunitate grozavă de a ajunge înapoi în top, dar știe și că se află la primul sezon pe un Ducati, iar adaptarea va trebui să se petreacă rapid.”

„În testele din pre-sezon o să vadă unde trebuie să îmbunătățească, dacă are dificultăți pe motocicletă. De asemenea, Marc o să analizeze diferențele dintre Honda și Ducati.”

„S-ar putea ca punctele cheie ale motocicletei Honda să fie diferite, raportat la actualul material de concurs pe care îl are la dispoziție.”

„Desigur, va fi rapid și ne va pune pe toți în dificultate. În fine, chiar sunt curios să văd ce rezultate o să obțină.”

Octuplul campion mondial și-a arătat deja clasa, în testul desfășurat la Valencia. La primul contact cu modelul Desmosedici, Marquez s-a clasat pe locul 4.

Marc va reveni pe pistă (alături de fratele său), în Malaezia, pe circuitul de la Sepang. Sesiunea oficială de teste va avea loc între 6 și 8 februarie. De asmenea, pe 20 ianuarie, Gresini își va lansa schema de culori pentru sezonul 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *