Fabio Quartararo: „GP-ul Franței este special pentru mine. Sper să obțin un rezultat bun.”

Distribuie articolul:

Fabio Quartararo a obținut 31 de podiumuri în MotoGP, dar unul singur a fost obținut în Franța. Acesta a venit în 2021 (poziția a 3-a); an în care Quartararo a câștigat titlul mondial. Totuși, înainte etapei de casă, rider-ul Yamaha are o atitudine optimistă.

Din păcate pentru campionul mondial, un podium va fi foarte greu de obținut. Totuși, în Sprintul de la Jerez, Quartararo a fost protagonistul unei recuperări senzaționale: plecat de pe locul 23, Fabio a terminat cursa pe locul 3. Din păcate, Quartararo a fost penalizat (pentru presiunea ilegală din pneuri).

În timpul sesiunii de teste care a urmat după MP al Spaniei, Yamaha a adus componente noi. Quartararo a declarat că va utiliza o parte din aceste componente pe parcursul MP al Franței, cursa de casă a vârfului de lance a celor de la Yamaha.

„GP-ul din Franța este foarte special pentru mine. Întotdeauna mi-a plăcut aici. Fanii sunt numeroși și foarte gălăgioși.”

„În acest weekend, Yamaha va aduce anumite lucruri care au fost utilizate și la Jerez. Chiar sunt foarte curios. Aștept să compar datele, să văd dacă sunt îmbunătățiri. Sper să avem un rezultat bun.”

Opinia lui Fabio Quartararo este împărtășită și de Alex Rins: „Testul de la Jerez a fosr unul pozitiv. Nu vom utiliza la Le Mans noul pachet aero, dar vom lucra mult în ceea ce privește partea electronică. Abia aștept MP al Franței.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *