Jorge Martin: „Nu mai am nimic de demonstrat. Eu cred că Ducati a luat deja o decizie.”

Distribuie articolul:

Jorge Martin crede că nu mai are nimic de făcut sau de demonstrat, pentru a ajunge la echipa de uzină a celor de la Ducati. Martin a avut o nouă evoluție de senzație, în Franța. Rider-ul Pramac a avut un weekend perfect: plecare din pole position, victorie în Sprint și în cursa principală.

În ceea ce privește locul la „echipa mare” a companiei italiene, Martin este implicat într-o luptă cu Marc Marquez și Enea Bastianini.

În acest moment, părerile fanilor sunt împărțite: unii cred că Marc va pilota pentru Ducati, în timp ce alții îl văd favorit pe Jorge Martin.

Însă, indiferent de alegerea pe care o va face Ducati, Martin crede că nu mai are nimic de demonstrat -pentru a ajunge în postura de coechipier al lui Pecco Bagnaia.

Jorge Martin: „Nu mai am nimic de demonstrat. Referitor la viitorul meu, eu nu cred că lucrurile care se vor întâmpla etapele următoare, vor influența deciza pe care o va lua Ducati.”

„Indiferent dacă voi câștiga sau voi avea un accident, eu sunt fericit. Știu că am făcut exact ce trebuia să fac (până acum).”

Mai mult, Martin susține că știe cine va ocupa locul la echipa de uzină.

Jorge Martin: „Desigur că este foarte important, acum cred că decizia este foarte clară, dar nu cred că asta va schimba ceva. Voi fi mereu același rider.”

„Ei (Ducati) au de luat o decizie, eu cred că au luat-o deja. Va fi bine, indiferent de numele pilotului ales.”

„Îmi doresc foarte mult să ajung la echipa de uzină Ducati. Dacă ei nu mă vor, îmi voi oferi talentul altor echipe.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *