Max Verstappen: „Red Bull va avea un weekend dificil și în Canada.”

Distribuie articolul:

Max Verstappen avertizează că Red Bull s-ar putea confrunta cu dificultăți în acest weekend în Canada. Campionul mondial în exercițiu este conștient de vulnerabilitățile monopostului RB20, care ar putea fi expuse din nou pe Circuitul Gilles Villeneuve. În timp ce Verstappen va fi, fără îndoială, un factor în lupta la victorie, el admite că există semne de întrebare în materie de performanță.

Evident că GP-ul de la Monaco nu a fost cea mai antrenantă / interesantă cursă, dar a fost importantă pentru economia campionatului. Nu numai că Ferrari a obținut un rezultat foarte bun (victorie și ambii piloți pe podium), dar monopostul Red Bull a fost lipsit de ritm pe tot parcursul weekendului.

Verstappen s-a plâns de setup-ul mașinii sale încă de la începutul antrenamentelor de vineri. Coechipierul său, Sergio Perez, nu s-a descurcat nici el mult mai bine.

Combinând această lipsă de ritm cu costurile ridicate ale daunelor, este clar că echipa din Milton Keynes se află pe picior greșit. Prin urmare, Verstappen a recunoscut că etapa din Canada nu va fi un weekend ușor:

„Trebuie să așteptăm și să vedem, [există] și un asfalt nou. Cred că asta ar putea să-ți ofere întotdeauna unele surprize”, a declarat acesta, citat de racingnews365.

„Pobabil că nu va cel mai puternic weekend al nostru din această cauză. Dar, probabil că va fi un pic mai bine decât la Monaco.”

Olandezul împărtășește o părere similară cu Helmut Marko, care anticipează și el un weekend dificil în Canada.

Au mai rămas șase etape până la pauza de vară. Până la încheierea acestor curse, cu siguranță clasamentele piloților și constructorilor vor suferi modificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *