Valentino Rossi nu e de acord cu aducerea lui Marc Marquez la Ducati

Distribuie articolul:

Valentino Rossi și-a exprimat recent rezerve cu privire la posibila venire a lui Marc Márquez la Ducati. În opinia sa, alegerea lui Marc Marquez este nejustificată , dată fiind forma de moment etalată de alți piloți Ducati.

Rossi consideră că Ducati ar trebui să se concentreze pe dezvoltarea actualilor săi piloți, mai degrabă decât să aducă un rival atât de puternic.

„Nu am  înțeles decizia. Ducati avea un sistem interesant în funcțiune, cu o piramidă care le permitea tinerilor piloți să progreseze.” a declarat Rossi pentru L’Equipe.

Pe fondul deciziilor luate de Ducati, doi dintre principalii pretendenți pentru al doilea loc la Ducati, au optat pentru Aprilia. Astfel, Jorge Martin și Marco Bezzecchi vor fi coechipieri la structura din Noale în 2025.

„Așa a ajuns Pecco la echipă, iar atât Martin, cât și Marco Bezzecchi așteptau să le vină rândul. Și dintr-o dată, Ducati a decis să-l aducă pe Marc.” a continuat italianul.

„Este normal ca piloții să se simtă trădați. De la un moment la altul, ei nu mai contează, așa că nu e de mirare că consideră alegerea lui Marquez o glumă.” a conchis marele pilot italian

Aceasta este o luare de poziție semnificativă, având în vedere rivalitatea istorică dintre Rossi și Márquez, dar și impactul pe care cei doi l-ar llu avut în MotoGP de-a lungul ultimelor două decenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *