Nico Hulkenberg nu regretă decizia de a pilota pentru Sauber

Distribuie articolul:

În pofida faptului că Sauber se află pe ultimul loc în clasamentul constructorilor și este singura echipă care nu a adunat puncte în acest sezon, Nico Hulkenberg este convins că poate face performanță alături de gruparea elvețiană. De asemenea, pilotul german are așteptări mari pentru sezonul 2026, an în care Audi își va face debutul în F1.

Într-un interviu acordat celor de la Sky F1, Nico Hulkenberg a fost întrebat dacă regretă faptul că s-a alăturat echipei Sauber. Pilotul german a oferit următorul răspuns.

„Să fiu sincer, eu nu cred asta. Nu văd nici o oportunitate de a pilota pentru o echipă de top. Am luat decizia corectă. Mintea mea este una calmă și clară.”

„Fiecare echipă îți promite mai mult decât îți poate oferi.Totuși, Audi este o marcă puternică și influentă la nivel global.”

„Am văzut seriozitatea pe care Audi o acordă proiectului. Sunt convins că va fi un succes. În afară de asta, regulamentul din 2026 oferă o oportunitate bună constructorilor care debutează în această competiție.”

„Toată lumea o ia de la 0. Totul se resetează. Este un lucru bun pentru mine și pentru cariera mea.”

VIA: PlanetF1

Sursă imagine: Facebook, Haas F1 Team

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *