Știri Formula1: Perez etichetează rezultatul din Mexic drept „devastator”, în timp ce promite că se va „revanșa” în Brazilia

Distribuie articolul:

Sergio Perez și-a catalogat evoluția din MP al Mexicului, ca fiind una „devastatoare”. După dezastrul din cursa de pe teren propriu, Perez este hotărât să obțină un rezultat bun la Interlagos.

Ca o mică „recapitulare”, Perez a fost implicat într-o coliziune, la MP al Mexicului, cu Ferrari-ul lui Charles Leclerc. Monopostul RB19 a fost „propulsat” în aer, iar Sergio Perez a abandonat.

În urma acestui incident, Perez a etichetat accidentul drept „un incident de cursă” – dar a recunoscut înainte de GP-ul din acest weekend, că îi este greu să treacă peste abandonul din Mexic.

„Cursa din Mexic a fost devastatoare pentru mineȚ

a spus Perez

„ Mi-am asumat un risc și am plătit prețul. Dar, în acest sport, se întâmplă aceste lucruri și trebuie să treci peste. Mi-am dorit să câștig cursa de casă mai mult decât orice, dar asta a dispărut acum. Obiectivul meu este locul al doilea în campionat.”

„Trebuie să avem un weekend grozav în Brazilia și sunt încrezător în capacitatea noastră de a obține rezultate bune.”

a adaugat el.

Perez a obținut doar 21 de puncte în ultimele 5 GP-uri. Comparativ, Max Verstappen a „strâns” 127 de puncte.

Dar, în ciuda acestui fapt, Perez susține că se simte din ce în ce mai „confortabil” la volanul lui RB19, cu 3 etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

„Sunt mai confortabil în mașină”

„Munca pe care am depus-o împreună cu echipa, a început să se vadă. Am îmbunătățit performanța mașinii.”

„Brazilia este o provocare total diferită comparativ cu Mexic, dar Interlagos a fost întotdeauna o pistă grozavă. Vrem să ne maximizăm oportunitățile pe care le vom avea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *