Abbi Pulling: „Nu simt presiunea și nu mă interesează clasamentul general.”

Distribuie articolul:

Weekend-urile de cursă nu pot fi mai bune de atât pentru Abbi Pulling, deoarece pilotul Alpine a avut o prestație excelentă pe străzile din Miami.

Abordând problemele pe care le-a identificat în prima sesiune de antrenamente libere, Pulling și echipa Rodin Motorsport le-au depășit rapid, obținând cel mai rapid timp în FP2 înainte de a obține ambele pole position-uri și victorii. Doar un punct lipsă pentru cel mai rapid tur în Cursa 1, a stat în calea unei etape perfecte.

În mod evident, „încântată” de cel mai bun rezultat din parcursul ei la F1 ACADEMY (de până acum), Pulling crede că evoluția de la Miami o poate ajuta pe termen lung, cu un total de 280 de puncte disponibile în cele cinci runde rămase.

„Nici că se putea să fie mai bine în acest weekend”, a remarcat ea. „Să iau și cel mai rapid tur în acel moment – acel punct în plus, este un detaliu important. Așa că sunt foarte fericită.”

În ciuda unei diferențe substanțiale de 34 de puncte față de Doriane Pin în clasamentul piloților, britanica nu se gândește deocamdată la lupta pentru titlu.

„Ca să fiu sinceră, nici măcar nu mă gândesc la asta”, a recunoscut Pulling. „Voi continua să dau totul. Se pare că funcționează. Nici măcar nu mă voi uita la clasament, nu se merită.”

Pulling a luat steagul roșu cu 3.8s în fața Biancăi Bustamante în Cursa 2

„Dar știu că avem un mic avantaj, așa că, dacă ceva nu va merge bine, cel puțin ai acel tampon de siguranță. Nu pot să le mulțumesc îndeajuns băieților și fetelor de la Rodin Motorsport pentru acest weekend, a fost ceva perfect.”

Pulling pare să fi găsit rețeta succesului în acest sezon. Confirm propriilor sale declarați, ea nu simte presiunea. În schimb, „plăcerea de a concura” îi alimentează rezultatele bune.

„A fost pur și simplu perfect”, a explicat Pulling. „Nu vreau să pun presiune asupra mea. Cred că, fiind în poziția în care mă aflu, oamenii ar crede că mă aflu sub presiune. Din fericire, nu este așa.”

Vorbind despre etape de luna viitoare (de la Barcelona), Pulling a recunoscut că ritmul său din testele de pre-sezon (desfășurate aici) nu a fost unul grozav.

„Am avut câteva probleme la Barcelona”, a precizat ea. „Am făcut câteva ajustări la mașină de atunci, iar gestionarea pneurilor – ați văzut astăzi, a fost grozavă.

„Deci, sperăm că asta se va vedea pe circuitul de la Barcelona. Cu toate acestea, este o pistă foarte diferită, așa că voi lucra cu echipa, asigurându-mă că nu vom lăsa nicio piatră neîntoarsă în drumul meu spre succes.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *