Alex Albon: „La Red Bull, eu am avut mai multe probleme. Lipsa personalității a fost una dintre ele.”

Distribuie articolul:

Alex Albon consideră că „nu a avut personalitate”, pe parcursul perioadei în care a fost coechipierul lui Max Verstappen. Totuși, în prezent, pilotul thailandez susține că și-a rezolvat problemele pe care le-a avut la echipa austriacă (legate de atitudine și pilotaj).

„Am realizat că sunt două aspecte pe care le pot îmbunătăți. În primul rând, în timpul perioadei pe care am petrecut-o la Red Bull, eu nu am avut personalitate.”

„Mereu mi-am dorit să îi impresionez și să îi mulțumesc pe ceilalți. Am acceptat multe lucruri și nu trebuia să fac acest lucru.”

„Eram epuizat din punct de vedere mental, iar acest lucru s-a văzut și în rezultatele mele. Eram obosit inainte de a urca în mașină.”

„Al doilea aspect se bazează pe performanța pură. Am încercat să indentific punctele mele slabe. Mereu m-am întrebat: Unde pot îmbunătăți, în comparație cu Max Verstappen? Ce am făcut greșit? Cum poate să piloteze acel monopost la limită?”

„Astfel, am identificat aceste două probleme: partea legata de pilotaj și partea legată de atitudine.”

„Am discutat cu antrenorul meu… Mi-am luat un manager, mi-am luat un psiholog, mi-am luat un reprezentat pe partea de social media.”

„Am luat aceste decizii, pentru a avea la dispoziție o echipă puternică. Nu am ales oamenii cei mai experimentați, dar am ales oameni pe care mă pot baza.”

„Aceste persoane au rămas alături de mine și în prezent. De exemplu, managerul meu a fost un angajat al celor de la Red Bull. Când eram acolo, el îmi lua întotdeauna apărarea. Nu contau circumstanțele.”

După ce am creat acest grup puternic, am început să mă axez și pe partea de pilotaj. A fost foarte dificil să o fac, deoarce nu aveam o echipă pentru care să concurez.”

„Am petrecut mult timp în simulator. Așa, am inceput să înțeleg lucrurile mai bine. Am încercat să devin cea mai bună versiune a mea. Am muncit mult pentru asta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *