BlueStreamline pleacă cu premiul special de la Formula Student Alpe Adria

Distribuie articolul:

După succesul răsunător obținut la Formula Student Spain, componenții proiectului BlueStreamline au participat la Formula Student Alpe Adria.  Competiția a avut loc în Croația și se află deja la a șaptea ediție, prima întrecere studențească din țara ex iugoslavă având loc în 2017.

Pentru echipa Universității Transilvania coordonată de profesorul Mihai Comșiț, participarea din Croația nu a fost la fel de fructuoasă precum cea din Spania, însă, echipa brașoveană s-a întors acasă cu premiul special la anduranță. 

BlueStreamline a luat ființă în 2008 că inițiativa a studenților din cadrul Universității Transilvania din Brașov, având drept scop crearea și dezvoltarea unei mașini de curse pentru evenimentele de tip Formula Student.

Pe lângă participarea din Croația, proiectul BlueStreamline va participa și în acest an și la alte competiții de tip Formulă Student din Europa, cum ar fi Formula Student Balkans și Formula Student Portugal. Așa cum am menționat deja, sezonul 2024 a debutat foarte prolific, cu victoria din cadrul Formula Student Spain.

Următoarea întrecere de tip Formula Student la care vor participa cei de la BlueStreamline va fi în Formula Student Polonia, programată să se desfășoare între 27 august și 2 septembrie, pe traseul Autodrom Słomczyn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *