Carrie Schreiner: „Sunt mulțumită cu rezultatul din cursa a doua. Miami este un circuit dificil.”

Distribuie articolul:

Carrie Schreiner a avut un singur obiectiv înainte de etapa de la Miami: să se claseze din nou în top 8. Deși pilotul Sauber nu și-a atins obiectivul, Schreiner este mulțumită că a reușit să termine în zona punctelor.

Incapabilă să facă progresele pe care le spera în Cursa 1, a doua cursă a lui Schreiner s-a încheiat cu un rezultat bun. După o sesiune de calificări încheiată pe poziția a 13-a, Schreiner a reușit să evite problemele și a profitat de erorile celorlalți. În final, ea a terminat cursa pe locul 9.

„A doua cursă a fost mult mai bună pentru mine decât prima”, a reflectat ea. „În cursa 1, m-am luptat destul de mult cu mașina, dar apoi am făcut câteva schimbări de setup și apoi totul a mers mai bine. Sunt fericită că am obținut câteva puncte.”

„Obiectivul meu a fost să fiu în top 8 (în ambele curse). Din păcate, nu am reușit acest lucru, dar cel puțin am obținut câteva puncte și încerc să progresez de la etapă la etapă.

Schreiner a recunoscut că etapa din Miami a fost una dificilă, lipsa de experiență și-a spus cuvântul, pe un circuit unde pilotul Sauber nu a concurat niciodată.

În ciuda eșecurilor întâmpinat în calificări și prima manșă, pilotul german crede că mentalitatea corectă a propulsat-o în zona punctelor.

Schreiner se află acum pe locul 10 în clasamentul piloților, cu nouă puncte.

„Cel mai important lucru este să nu renunți niciodată”, a explicat Schreiner. „Chiar și atunci când calificările au fost proaste, ai întotdeauna șansa de a obține un rezultat bun la final.

„Pentru mine, cea mai mare provocare a fost faptul că nu cunoșteam pista înainte. O condusesem pe simulator – acesta este destul de realist, dar nu este 100% real. La început m-am luptat puțin cu circuitul. Așadar, a trebuit să îl învăț foarte bine și să am un ritm bun.”

Cu aproape două luni până când runda a treia se va desfășura pe circuitul de Barcelona, Schreiner va avea destul timp să reflecteze asupra evoluțiilor sale de până acum.

„Aștept cu nerăbdare etapa de la Barcelona”, a spus ea. „Este o pistă pe care o cunosc foarte bine. Bineînțeles, voi petrece timp în simulator -timp de câteva zile- pentru a încerca să mă pregătesc cât mai bine pentru următoarea cursă. Anul trecut, la Barcelona rezultatul a fost bun, dar nu a fost grozav. Vreau să realizez mai multe decât anul trecut, așa că obiectivul meu rămâne neschimbat: o dublă clasare în top 8.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *