Charles Leclerc: „Aștept cu nerăbdare să văd cum se va descurca SF-24 la Jeddah’

Distribuie articolul:

Charles Leclerc a participat astăzi la conferința de presă a FIA din paddockul de la Jeddah, în timp ce Carlos Sainz nu s-a simțit bine și s-a întors la hotel, deși este de așteptat să revină mâine pe circuit, ca de obicei.

Monegascul a declarat că este nerăbdător să vadă cum se va descurca SF-24 pe un circuit complet diferit față de cel din Bahrain.

Aici avem un asfalt neted și viraje de mare viteză, spre deosebire de Sakhir”, a comentat el.

Streetenthusiast

Aș spune că cele două circuite sunt opuse, așa că va fi interesant de văzut dacă semnele încurajatoare pe care le-am văzut în urmă cu o săptămână sunt confirmate aici.

Charles și-a reafirmat dragostea pentru cursele „între ziduri”.

„Circuitul Jeddah Corniche nu este un circuit de stradă adevărat, dar are multe asemănări cu unul dintre ele. Îmi place să progresez pas cu pas de la începutul antrenamentelor libere pentru a găsi limita, îmi amintește de zilele mele de karting, iar în calificări, dacă găsești compromisul potrivit între risc și viteză, atunci obții un rezultat bun.”

F1Academy

Charles a comentat, de asemenea, despre Academia F1, al cărei sezon începe la Jeddah.

Sunt foarte fericit că platforma are tot acest sprijin din partea Formulei1. Există o mașină în culorile Ferrari condusă de Maya Weug și o altă fată de la Scuderia Ferrari Driver Academy care concurează în culorile Puma. Voi urmări cu atenție cursele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *