Esteban Ocon, în discuții cu cei de la Haas.

Distribuie articolul:

Esteban Ocon devine un pion din ce în ce mai important pe piața transferurilor. Se pare că Ocon a început discuțiile contractuale cu Haas, ca o potențială alternativă pentru 2025.

Chiar înainte de începerea sezonului, când au apărut primele indicii despre dezvoltarea slabă a monopostului Alpine, Ocon a lăsat să se înțeleagă că va explora piața transferurilor. Francezul s-a grăbit să menționeze că legăturile sale cu Mercedes sunt „încă intacte”.

Haas se numără printre echipele care caută să își definitiveze linia de piloți pentru 2025. Confirmarea plecării lui Nico Hulkenberg a validat informațiile care au circulat la începutul anului 2024 și a deschis cel puțin un loc în echipa lui Ayao Komatu.

În prezent, este foarte probabil ca Oliver Bearman să concureze anul viitor la echipa americană. Întrebarea interesantă este cine va concura alături de pilotul britanic?

OCON, O AMENINȚARE PENTRU LOCUL LUI MAGNUSSEN

Kevin Magnussen ocupă în prezent un loc la Haas. Din păcate pentru danez, există o multitudine de alternative disponibile la Haas. Prin urmare, ceea ce ar fi putut părea un loc relativ sigur în urmă cu douăsprezece luni este acum în pericol.

Ocon este o opțiune extrem de bună pentru Haas. Este un pilot rapid și multă experiență. Nu ar fi o greșeală să spunem că Ocon este puțin mai rapid și constant decât Magnussen.

Presupunând că echipa lui Ayao Komatsu este de acord cu această perspectivă, Ocon ar trebui să fie o soluție foarte bună. Plus: conexiunile puternice cu Ferrari ar trebui să îi ajute să rămână competitivi în viitorul apropiat.

La urma urmei, Esteban Ocon nu este lipsit de oportunități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *