Fabio Di Giannantonio continuă alături de VR46 Team

Distribuie articolul:

Aflat la primul sezon alături de echipa patronată de Valentino Rossi și cu semn de întrebare pentru sezonul 2025, Fabio Di Giannantonio a decis în cele din urmă să își prelungească contractul alături de gruparea italiană.

Conform noii înțelegeri oficializate astăzi, Di Giannantonio va continua alături de structura lui Valentino Rossi pentru alte două sezoane, 2025 și 2026. Mai mult, dat fiind faptul că recent echipa italiană a confirmat că va fi principalul client Ducati din sezonul viitor, pilotul italian va avea la dispoziție modelul GP25 al celor de la Ducati.

Di Giannantonio nu a avut parte de un sezon tocmai rău, el reușind să încheie în top zece în aproape toate cursele din acest sezon, locul patru adjudecat în Marele Premiu al Olandei de la Assen fiind și cea mai bună performanță personală a sa. 

Italianul, în vârstă de 25 de ani, se află la al treilea sezon la clasa regină. El a debutat la MotoGP în 2022, la Gresini, echipa alături de care și-a adjudecat și prima victorie din carieră, în Marele Premiu al Qatarului din 2023. Actualmente, Di Giannantonio ocupă locul al optulea în clasamentul general, grație celor 104 puncte acumulate până acum în 2024.

Fabio Di Giannantonio este primul pilot confirmat pentru 2025 la structura lui Valentino Rossi. Un anunț va fi făcut curând și asupra celui de-al doilea loc rămas liber după plecarea lui Marco Bezzecchi la Aprilia. Conform zvonurilor tot mai persistente, Franco Morbidelli este principalul favorit să preia locul rămas liber.

Cu Fabio Di Giannantonio, VR46 Team și ceilalți piloți ai clasei MotoGP ne vom revedea săptămâna viitoare, atunci când este programat Marele Premiu al Austriei, între 16-18 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *