Știri Formula1: Fernando Alonso la Red Bull?

Distribuie articolul:

Știrile din F1 sunt acum inundate de zvonurile din „silly season”. Ultimele discuții au avut legătură, cu un posibil parteneriat între Fernando Alonso și Red Bull.

Cu toate controversele și acțiunea pe care F1 le oferă pe circuit, evenimentele din afara pistei pot fi la fel de „palpitante”. În ciuda faptului că atât Red Bull, cât și Aston Martin au confirmat linia de piloți pentru 2024, zvonurile continuă să circule cu privire la o potențială mutare. Unul dintre conturile oficiale Red Bull pare să fie „conștient” de acest lucru, pe baza unei postări recente pe rețelele de socializare.

Valul de speculații a început după GP-ul Mexicului, grație unui mesaj enigmatic din partea lui Albert Fabrega.

Jurnalistul spaniol este foarte respectat în cercurile din F1, fiind cunoscut pentru cunoștințele sale tehnice și pentru legăturile sale în cadrul padock-ului. Drept urmare, această postare a devenit în scurt timp virală:

“Nu vreau să cred zvonul pe care mi l-au spus acum în padock. Nu.“

Lumea F1 in extaz!

În orele care au trecut de la postarea acestei știri, au fost lansate o serie de zvonuri diferite. Majoritatea au fost legate de Fernando Alonso. Ca răspuns la reacția generalizată la postarea sa, Fabrega a vorbit despre acest subiect. Cu toate acestea, el nu a dezvăluit în mod specific la ce zvon din padock se referea. Singurul indiciu pe care l-a dat, a fost că nu este ceva ce i-ar plăcea să „devină realitate”…

Desigur, acest lucru nu oferă cu adevărat informații suplimentare. În plus, lipsa oricărui fundament real lasă totul în voia imaginației. În acest sens, fanii F1 nu au avut prea multe „probleme” în a face supoziții pe baza acestui scenariu.

În acest context, unul dintre conturile de socializare ale Red Bull, a publicat acest lucru cu doar câteva ore în urmă. Merită menționat, bineînțeles, că acesta este contul oficial Red Bull Spania (España):

De La Rosa PUNE PAIE PE FOC!

Nu este de mirare că această postare a creat un răspuns extraordinar din partea întregii comunități a F1. Acesta a fost aproape sigur scopul postării, care – cel puțin deocamdată – nu are nicio confirmare oficială. De exemplu, Helmut Marko ar fi putut fi foarte „elogios” la adresa lui Fernando Alonso în 2023, dar nu există nimic care să sugereze că o astfel de mutare „blockbuster” se va întâmpla.

Toate dovezile, așa cum s-a întâmplat pe tot parcursul anului 2023, arată că Alonso va continua cu Aston Martin. Cu toate acestea, este amuzant să vedem că ambasadorul Aston Martin F1 – Pedro de la Rosa – adaugă paie pe foc, într-o postare pe Twitter.

Prefer să fiu optimist și să greșesc, decât să fiu pesimist și să am drepate” 🙌 Elon Musk

Aceste zvonuri vor dispărea aproape cu siguranță, înainte de MP al Braziliei . Totuși, cel puțin pentru moment, este amuzant să observăm spectrul larg de reacții de pe rețelele de socializare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *