Fernando Alonso: „Red Bull este echipa etalon. Toată lumea își dorește să îi învingă și să îi destabilizeze.”

Distribuie articolul:

Fernando Alonso nu a oferit un răspuns clar atunci când pilotul spaniol a fost întrebat despre modul în care va fi afectată echipa Red Bull, după ce Adrian Newey va părăsi gruparea austriacă. Totuși, Alonso a declarat că „toată lumea își dorește să destabilieze Red Bull, deoarece este echipa de top a competiției.”

Fernando Alonso: „Evident, ei (Red Bull) domină acest sport din 2021. Când apar știri care nu au legătură cu weekendul de cursă, toată lumea va vorbi despre asta.”

„Red Bull este echipa etalon. Toată lumea își dorește să îi învingă și să îi destabilizeze. Toți își doresc ca ei să aibă probleme, altfel nu îi vei putea invinge pe circuit.”

„Dacă o echipă de pluton își pierde directorul tehnic sau pe cel care se ocupă de proiectarea monopostului, știrea nu va avea un impact foarte mare. Însă, la Red Bull, este cu totul altceva.”

„Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Cel mai important lucru este schimbarea regulamentului. Adrian (Newey) a aplicat cel mai bine regulile actuale, mă refer la cele care au fost introduse în 2022.”

„În 2014, Mercedes a făcut acest lucru. Nimeni nu știe ce se va întâmpla în 2026. Noi, Aston Martin, vrem să fim in postura Mercedes din 2014, ori în postura Red Bull din 2022.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *