Francesco Bagnaia: „Nu voi câștiga titlul mondial în Qatar.”

Distribuie articolul:

Francesco Bagnaia, campionul sezonului precedent și liderul actualei „stagiuni’, consideră că lupta pentru titlul mondial se va disputa până în ultima etapă, la Valencia.

Etapa din Orientul Mijlociu „marchează” penultima etapă a sezonului 2023, iar Bagnaia are prima posibilitate (următoarea fiind la Valencia), de a deveni dublu campion mondial.

Totuși, în opinia lui Pecco, titlul mondial nu se va decide la Losail. Conform lui Bagnaia, această posibilitate nu are șanse de reușită.

„Sincer, nu văd această etapă ca pe o minge de meci. Raportat la Martin, ar trebui să câștig 23 de puncte. Este prea mult.”

„Jorge a făcut o treabă foarte bună în acest sezon. Vom încerca să lucrăm precum am făcut-o la Sepang. Sperăm să fim competitivi.”

„Știm că circuitul a fost reasfaltat, iar acest aspect ar putea afecta pneurile. Totuși, este un circuit care îmi place. Cu excepția anului trecut, mereu am fost competitiv aici.”

„Să nu uităm, că eu dețin recordul turului de circuit. Este o pistă, care se potrivește motocicletei noastre (Ducati).”

Întrebat dacă obiectivul său principal este să termine în fața lui Jorge Martin, în acest weekend, Pecco a răspuns:

„Da, poate, deoarece 14 puncte nu reprezintă nimic în acest moment. Într-o etapă poți obține 37 de puncte.”

„Deci, trebuie să rămân calm, să muncesc la capacitate maximă și să obțin cel mai bun rezultat, pe care îl pot obține. La fel ca în Malaezia, anticipez o luptă strânsă cu Jorge.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *