George Russell: „Kimi Antonelli este o alegere bună pentru Mercedes. Echipa trebuie să se gândească la viitor.”

Distribuie articolul:

În opinia lui George Russell, Kimi Antoneli ar fi o alegere pentru Mercedes în sezonul 2025. Declarația lui Russell vine la doar câteva zile după cea oferită de Lewis Hamilton; declarație în care septuplul campion își exprima susținerea pentru Antonelli. Totuși, în acest caz, Toto Wolff nu este grăbit să ia o decizie.

George Russell: „Kimi (Antonelli) este un pilot fantastic. Desigur, el concurează în F2 în acest an, dar nu am nici o îndoială că va ajunge în F1.”

„El face parte din programul Mercedes, a trebuit să treacă prin toate seriile suport. În trecut, în aceași situație m-am aflat și eu. Contractul cu Mercedes ar fi o oportunitate bună pentru el și pentru echipa noastră. Mercedes trebuie să se gândească la viitor.”

„Indiferent de alegerea care va fi făcută, eu nu voi avea probleme cu nici un coechipier. Sunt deschis la orice colaborare.”

În ciuda speculațiilor referitoare la Antonelli, Toto Wolff nu este grăbit să o ia o decizie.

Toto Wolff: „Sunt sigur că Antonelli va fi un pilot foarte bun în F1, dar să nu uităm: acum 14 luni pilota un monopost de F4.”

„Așteptările sunt foarte mari în Italia. Suntem și noi puțin vinovați de acest lucru. Antonelli a avut rezultate bune până acum, dar să nu uităm: George (Russell) a câștigat titlul în F3 și în F2, înainte de ajunge în F1.”

„Eu zic să lăsăm speculațiile, să nu ne mai facem scenarii și să vedem cum va performa Kimi în F2. Într-o bună zi va fi în F1, nu trebuie să forțăm lucrurile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *