Jack Miller: „Sunt plătit să concurez în 44 de curse pe an. Noul format îmi oferă o motivație suplimentară.”

Distribuie articolul:

În ciuda nemulțumirii generale din rândul piloților, referitoare la numărul „covârșitor” de curse de Sprint, Jack Miller a luat apărarea acestui format. Australianul susține că este „plătit să concureze în 44 de curse pe an”, iar acest lucru îi oferă o motivație suplimentară.

În 2023, Miller a avut un sezon bun alături de KTM. Totuși, rider-ul de la antipozi nu este mulțumit de prestația sa din anul precedent.

A fost un sezon de nota 5. Ne-am dorit să avem performanțe mai bune. Am făcut câteva lucruri într-o manieră corectă, dar sunt destule aspecte pe care le putem îmbunătăți.”

„Weekend-ul de la Jerez a fost unul fantastic. Am avut o evoluție bună și la Portiamao, în prima cursă a sezonului.”

„Am fost foarte rapid și în Statele Unite; m-am simțit capabil să mă lupt pentru victorie cu Alex Rins. Din păcate, nu a fost să fie.”

„A fost un sezon în care am făcut câteva greșeli, mă gândeam că o să fie mai bine decât a fost; dar fie am căzut, fie am făcut alte greșeli. Așa că, eu cred că nota 5 este una corectă.”

Vorbind strict despre întrecerile de Sprint, Miller a beneficiat de pe urma acestui format. Prin urmare, australianul are o opinie pozitivă despre cursele din ziua de sâmbătă.

„Acum sunt obosit, dar pentru asta sunt plătit – să concurez în 44 de curse pe an. Pentru mine, cu cât participăm în mai multe curse, cu atât mai repede se termină anul. Avem mai puțin timp liber, iar asta îmi distruge plictiseala.”

„Să nu mă înțelegeți greșit, pentru un străin este foarte plictisitor să nu facă nimic. Andorra nu este casa mea. Nu stau departe de familia mea, doar pentru a practica ciclismul sau a sta pe canapea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *