Las Vegas – O noapte furtunoasă.

Distribuie articolul:

Prima cursă desfășurată pe Strip, a fost un GP de neuitat. O întrecere condimentată cu multă acțiune și andrenalină . În rândurile de mai jos nu vom analiza cursa în modul clasic de pana acum, ci ne vom axa pe declarațiile piloțiilor, pentru a vedea starea de spirit a acestora.

Cursa a fost câștigată de Leo, plecat din pole-position. Memix (Williams) a fost suspendat restul sezonului. Masinile Haas s-au scos reciproc din cursă.

David a avut probleme mari de conexiune. Bogdan Moldovan a terminat pe patru, și a terminat cursa, în ciuda incidentelor de pe circuit, cu Memix. În sezonul viitor, COTA va înlocui etapa din Las Vegas.

Acum, vom reda impresiile anumitor piloți, impresii referitoare la etapa din Las Vegas.

Pop Antonio (Mercedes) – Locul 3.

„Cursa din Las Vegas a fost într-adevăr o cursă unde norocul a fost și el necesar. M-am calificat bine, în ciuda lipsei de antrenament, iar în cursă, după incidentele în lanț din primul tur,
am făcut o cursă de revenire promițătoare, reușind să mă impun în fața unor piloți de nivel înalt. Un podium muncit din partea mea, rezultat care îmi dă speranțe pe viitor în ceea ce privește cariera mea în SimRacing.”

Bogdan Moldovan (Alfa Romeo) – Locul 4.

„În mare am fost foarte dezamăgit de niște piloți pe care chiar îi consideram foarte ok și fair. Începând de la incidentul cu Leo, care chiar dacă nu a fost intenționat tot a dus la wing damage-ul meu roșu.”

„După a urmat incidentul cu Memix, incident în urma căruia am rămas fără cuvinte. În afară de treaba asta, racing-ul a fost ca de obicei enjoyable, sper să nu mai am parte de astfel de incidente pe viitor pentru că sunt lucruri care nu depind de mine.”

„ Aș vrea să mai adaug că era de asteptat o cursă mai atipică din cauza circuitului și a experienței precare a pilotilor, pe Strip.”

„În final mai spun că organizatorii au fost foarte pragmatici și au luat imediat măsuri pentru ca cineva să nu mai aibă parte de astfel de incidente în ultimele trei curse.”

David (Haas) – Locul 9.

„Pentru mine, cursa a fost un Roller-Coaster. În calificări am ieșit de trei ori pe circuit, dar o singură dată am reușit să am un tur decent. În cursă am avut un start bun, doar că în turul 6 am pierdut spatele mașinii, și am intrat în colegul meu.”

„Din fericire am avut un ritm decent, am fost ajutat și de SC și am reusit să termin în puncte, dar probleme de conexiune și-au spus cuvantul în luptele cu ceilalți piloți.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *