Oliver Bearman şi Guanyu Zhou ar putea să piloteze pentru Haas din 2025

Distribuie articolul:

După plecarea lui Guenther Steiner şi Simone Resta, Haas are nevoie de un restart. Ayao Komatsu a preluat conducerea echipei şi, pe lângă redresarea tehnică, are misiunea de a definitiva cuplul de piloți pentru 2025. Haas trebuie să își reînnoiască imaginea și se pare că are deja în vedere duo-ul de piloți pentru 2025: Oliver „Ollie” Bearman și Guanyu Zhou.

Ipoteza a fost avansată de expertul în Formula 1 Scott Mitchell-Malm în timpul unui podcast pentru The Race. Renumitul jurnalist sugerează că pilotul chinez ar putea pleca în curând de la Sauber, mai ales având în vedere sosirea anticipată a celor de la Audi în 2026, odată cu schimbările de regulament.

Posibilitatea ca Audi să aibă nevoie de nume mai importante ar putea determina Sauber să îl înlocuiască pe pilotul chinez încă din 2025. În acest caz, Guanyu Zhou ar fi liber să se alăture echipei Haas.

Nico Hulkenberg, la rândul său, ar putea să plece de la echipa americană pentru a intra pe orbita Audi. Atât germanul, cât și Kevin Magnussen nu mai au contract la finalul campionatului de Formula 1 din 2024 și, deși se pare că se lucrează la reînnoirea contractelor, un acord final ar putea fi încă departe. Prin urmare, în cazul în care ambii piloți ar pleca, Gene Haas și noul director al echipei, Ayao Komatsu, ar avea deja pregătite soluții de rezervă.

O altă idee atrăgătoare ar fi să îl semneze pe juniorul de la Ferrari, Oliver Bearman, care a pilotat deja pentru Haas în campania de Formula 1 din 2023 în timpul a două sesiuni de antrenamente libere (Mexic și Abu Dhabi). Tânărul talentat de la Ferrari Driver Academy va fi angajat în continuare în Formula 2 cu Prema în 2024 și va figura cu siguranță în prim plan într-o luptă strânsă cu noul său coechipier, Andrea Kimi Antonelli.

Chiar dacă nu intră în subiectul articolului, prezentăm zvonul că Simone Resta s-ar fi înțeles cu Red Bull şi ar putea fi plasat la AlphaTauri (VisaCashRB).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *