Pedro Acosta: „Le Mans este un circuit care îmi place. Comparativ cu Jerez, eu cred că am făcut un pas mare în față.”

Distribuie articolul:

Pedro Acosta a depășit toate așteptările în sesiunile de antrenamente libere desfășurate la Le Mans, după weekendul dificil pe care debutantul spaniol l-a avut pe circuitul de la Jerez.

Acosta a terminat FP1 pe poziția secundă, în spatele lui Jorge Martin. În FP2, rider-ul KTM a încheiat sesiunea pe podium. Astfel, Acosta a ajuns fără probleme în Q2.

Pedro Acosta: „În mod normal, noi întâmpinăm dificultăți vineri dimineața. Desigur, trebuie să pornim de undeva. Spre deosebire de alte etape, astăzi a fost mult mai ușor.”

„Ieri, eu am spus că Le Mans este un circuit bun pentru noi, chiar dacă nu am avut rezultate bune aici, dar îmi place să pilotez în Franța.”

„Eu cred că am făcut un pas mare comparativ cu Jerez, senzațiile sunt mult mai bune, am adus câteva îmbunătățiri la motocicletă. Sunt foarte fericit de modul în care a decurs ziua.”

După Acosta, Jack Miller a fost cel mai bine clasat rider KTM (locul 6). Augusto Fernandez, coechipierul lui Pedro, s-a clasat doar pe poziția a 16-a. Fernandez este nemulțumit de modul în care se comportă motocicleta sa, mai ales în ceea ce privește zonele de frânare.

Augusto Fernandez: „Venim aici după testul de la Jerez. Avem un plan nou de acțiune, un setup diferit, iar astăzi am încercat să lucrăm la acest lucru.”

„Venim după o situație dificilă, problemele nu se pot rezolva peste noapte. Avem nevoie de mai multe tururi, dar sunt fericit cu ce am obținut până acum. Mă simt mai bine pe motocicletă.”

„Într-adevăr, motocicleta este mai scurtă, iar acest lucru ne afectează frânarea. Sper să rezolvăm acest impediment, lucrăm la asta.”

Sursă imagine: Facebook, Pedro Acosta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *