Sergio Perez se declară „mulțumit și încântat”, în contextul „bătăliei” pe care a avut-o cu Fernando Alonso.

Distribuie articolul:

După un final „palpitant”, Sergio Perez a pierdut poziția a 3-a la Interlagos, în fața lui Fernando Alonso. Diferența dintre cei doi a fost una infimă: 53 de sutimi. În ciuda acestui lucru, pilotul mexican se declară „încântat” de modul în care au decurs ostilitățile.

A fost o luptă grozavă cu Fernando, nu cred că poți face asemenea lucruri cu foarte mulți piloți. Totul a fost foarte strâns, de la început până la sfârșit. Să fiu sincer, mi-a plăcut foarte mult. Până la urmă n-am ajuns pe podium, însă așa funcționează acest sport.”

Am avut o bătălie grozavă, corectă și care a fost dusă la limită. Cred că alți piloți pot învăța de la noi, modul în care trebuie să actioneze (într-o asemenea situație). Am pierdut, însă nu îmi pare rău. A fost o luptă grozavă.

Deși se declară „încântat” de modul în care a decurs cursa de la Interlagos, Sergio Perez nu a mai obținut un podium (într-o cursă principală), de la MP al Italiei, desfășurat pe legendarul circuit de la Monza.

Totuși, în Brazilia, pilotul mexican a avut un weekend bun. După rezultate obținute aici, Perez are prima șansă (într-o proporție covârșitoare), la poziția secundă din clasamentul piloților.

Am văzut în ultimele curse, că am avut un ritm bun. Dar, din cauza anumitor motive, nu am reușit să obținem rezultatele scontate. A fost doar o chestiune de timp, până s-au concretizat și așteptările noastre„.

Dacă Perez va termina pe poziția secundă, Red Bull va reuși o nouă performanță remarcabilă: pentru prima dată în istorie, echipa austriacă ar marca o „dublă” în clasamentul piloților. Vom vedea la finalul sezonului (posibil chiar mai devreme, la Las Vegas), dacă acest scenariu va deveni realitate.

Rezumat cursa din Brazilia!

Un comentariu la „Sergio Perez se declară „mulțumit și încântat”, în contextul „bătăliei” pe care a avut-o cu Fernando Alonso.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *