Știri F1: Adrian Newey ar urma să fie confirmat în luna septembrie la Aston Martin

Distribuie articolul:

Conform ultimelor speculații apărute în presă, Aston Martin este aproape să ajungă la o înțelegere contractuală cu Adrian Newey. Mai mult, conform Autosprint, anunțul oficial al contractului încheiat între Newey și Aston Martin ar urma să fie făcut în luna septembrie. De asemenea, Motorsport Week precizează că Lawrence Stroll ar intenționa să îl aducă și pe Max Verstappen în cadrul echipei. Numele pilotului olandez a tot circulat pe piața transferurilor, deși Verstappen are contract cu Red Bull până în sezonul 2028.

După anunțul făcut de Adrian Newey; anunț care a făcut referire la încheierea parteneriatului lui Newey cu echipa din Milton Keynes (în luna martie a anului viitor), multe informații (mai mult sau mai puțin veridice) au apărut în presa internațională.

Inițial, s-a vehiculat că Newey va semna cu Ferrari. Însă, după cum bine știm, echipa cu sediul la Maranello a mai încercat să ajungă la o înțelegere cu „succesorul” lui Collin Chapman. Toate tentativele au fost soldate eșecului.

Confom Autosprint, Newey ar urma să câștige 100 de milioane de dolari la Aston Martin, contractul urmând să aibă o durată de 4 sezoane. Anunțul oficial ar urma să fie făcut în luna septembrie. Mai mult, site-ul Motorsport Week precizează că Lawrence Stroll ar intenționa să îl aducă și pe Max Verstappen la echipă începând cu sezonul 2026, iar campionul mondial în exercițiu s-ar afla deja în negocieri cu Aston Martin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *