Știri F1: Număr impresionant de depășiri, la GP-ul desfășurat în Las Vegas. Din 2016, nu am mai avut atâtea depășiri, într-o cursă susținută pe asfalt uscat.

Distribuie articolul:

Este posibil ca GP-ul din Las Vegas să nu fi fost pe placul tuturor, dar nu putem nega faptul că acțiunea de pe circuit a fost la cote înalte. Afirmația noastră este justificată și din punct de vedere statistic.

După „dezastrul” din prima sesiune de antrenamente libere, a avut loc o cursă foarte spectaculoasă, cursă care a depășit așteptările multor fani

Statistica demonstrează acest lucru.

GP-ul din Las Vegas a oferit o mulțime de depășiri, 82 mai exact! În acest sezon, doar la MP al Olandei am avut mai multe depășiri (112).

Copyright: Charniaux / XPB Images

Cu toate acestea, la Zandvoort am avut condiții mixte. Acest lucru a fost prielnic unui număr mare de depășiri, din cauza lipsei de aderență la nivelul asfaltului și a vizibilității precare.

Așadar, dacă luăm în considerare doar cursele care s-au desfășurat 100% „pe uscat”, GP-ul din Las Vegas a avut cele mai multe depășiri de la GP-ul Chinei din 2016. Atunci, numărul a fost unul impresionat (128).

Cursa din Las Vegas ți-a schimbat impresiile inițiale despre circuit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *