Știri Formula1: Charles Leclerc și-a prelungit contractul cu Scuderia Ferrari.

Distribuie articolul:

Charles Leclerc și-a prelungit contractul cu Scuderia Ferrari. Pilotul monegasc va rămâne alături de echipa italiană, inclusiv după sezonul 2024. Deocamdată, nu au fost specificate toate detaliile acestei înțelegeri.

Charles Leclerc: „Sunt foarte încântat că mi-am prelungit această înțelegere. De când aveam 3 ani, eu am visat să pilotez pentru ei. Pentru mine, Ferrari reprezintă o a doua familie.”

De la începutul colaborării noastre, în sezonul 2016, am obținut multe performanțe. Totuși, cred că vor urma sezoane și mai bune. În ultimii 5 ani, pentru această echipă, am luptat din toate puterile mele.”

„Abia aștept să înceapă sezonul. Vreau să fim competitivi în fiecare cursă, să progresăm și să îmi ating visul: Titlul mondial cu Ferrari.”

„Sunt sigur că vom avea multe momente frumoase în anii următori. Vreai să ne facem fanii fericiți.”

La rândul său, Frederic Vasseur a oferit o serie de declarații: „De 8 ani, Charles face parte din familia Ferrari. Valorile lui sunt identice cu ale noastre. Prelungirea contractului este ceva normal.”

„Știm că Charles este un pilot talentat. Îi admirăm determinarea și abilitățile extraordinare. Suntem foarte hotărâți să îi oferim o mașină capabilă, care să fie implicată în lupta pentru victorie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *