Știri MotoGp: Fabio Quartararo: Speculațiile despre „noua motocicletă” sunt „parțial adevărate”…

Distribuie articolul:

Fabio Quartararo nu a eliminat complet speculațiile conform cărora Yamaha ar putea aduce o „motocicletă nouă”, la sesiunea oficială de teste; sesiune care va avea loc luni, la Jerez. Francezul a declarat că, Yamaha are resursele necesare pentru a face acest lucru.

Quartararo a explicat, de asemenea, de ce Yamaha nu își dorește să aducă o motocicletă diferită.

„Dacă vrem, putem să folosim o motocicletă complet nouă [pentru ziua de luni]. Putem să o construim. Dar, eu cred că nu are niciun sens să o facem, pentru că nu o să știm ce funcționează sau nu”, a declarat Quartararo pentru MotoGP.com

„Așa că, Yamaha trebuie să testeze fiecare element în parte. Doar așa putem vedea lucrurile care funcționează. Speculațiile [despre noua motocicletă] au o urmă de adevăr, însă nu vom construi nimic de la 0.”

Fostul campion mondial, care ocupă în prezent doar locul 12 în clasamentul acestui sezon, a declarat, de asemenea, că nu are așteptări prea mari (de la această sesiune de teste).

„Desigur, vom testa multe lucruri începând de luni, dar vom încerca anumite elemente și în ziua de vineri”, a declarat el.

„Sper că vom face măcar un pas mic. Nu mă aștept la mare lucru în acest weekend, dar cred că putem identifica mai bine, punctele slabe pe care le are motocicleta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *