Stroll criticat pentru comportamentul „complet nepotrivit” după eliminarea din Q1, în MP al Qatarului.

Distribuie articolul:

În sesiunea de calificări de vineri, desfășurată în Qatar, Lance Stroll a suferit a patra ieșire consecutivă din Q1. După ieșirea prematură din calificări, Stroll a fost protagonistul unui incident lipsit de sportivitate. Când Lance s-a întors în garajul Aston Martin, a fost abordat de preparatorul său fizic, Henry Howe, care a făcut semn spre partea din față a garajului, spunându-i lui Stroll că trebuie să meargă la proba cântarului oficial.

Drept răspuns, Stroll l-a împins pe Howe (sau cel puțin, asta reiese din filmările obținute). Nu după mult timp, el a apărut la interviuri pentru un interviu foarte scurt, în care frustrarea acestuia a fost extrem de vizibilă. Expertul Sky Sports F1, Naomi Schiff, a spus că oricât de dezamăgitoare ar fi performanța canadianului, acest tip de comportament față de cei care te ajută este inacceptabil. „Este total nepotrivit. Nu te poți comporta în acest fel”

„Oricât de dezamăgitoare a fost ziua ta, aceștia sunt oamenii care lucrează pentru a te pune pe drumul cel bun, pentru a te ajuta și nu poți să-ți tratezi echipa așa. Una este să ai o zi proastă, să ieși din mașină și să-ți ceri scuze. Dar să ieși și să acționezi așa nu este indicat. Cu siguranță este tulburat. Trebuie să empatizăm cu el, și să îl susținem. Înțelegem, că traversează o perioadă urâtă, dar acest tip de comportament nu este normal. Trebuie să aibă un alt mod de a se comporta.”

  • Sursa articol: Wtf1.com
  • Sursa poza: www.xpbimages.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *