Casey Stoner: „Valentino Rossi m-a dezamăgit. Atitudinea lui nu a fost una corectă.”

Distribuie articolul:

Casey Stoner a declarat că a fost dezamăgit de atitudinea lui Valentino Rossi, după incidentul petrecut între cei doi la Jerez, în sezonul 2011. De asemenea, rider-ul australian nu a fost mulțumit nici de comentariile făcute de Rossi (la adresa lui și a echipei Ducati), pe parcursul stintului petrecut de „Doctor” la echipa din peninsulă.

Într-un interviu acordat presei italiene, Stoner că a declarat că „nu a mai avut respect” pentru Valentino Rossi, după GP-ul disputat la Jerez.

După ce campionul italian l-a scos din cursă pe Stoner, acesta a venit la boxa echipei Honda pentru a-și cere scuze. Totuși, rider-ul de la antipozi nu a fost prea „impresionat” de acest gest. Motivul? Rossi avea casca pusă pe cap, atunci când și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate.

„În acel moment am fost un pic dezamăgit. Valentino acea casca pusă. Poți face greșeli, însă nu era cazul lui Vale. Probabil că nu era mulțumit de evoluțiile sale din acel sezon.”

„Pentru mine, atunci când vii să îți ceri scuze și ai casca și mănușile puse… Nu pot respeca un asemenea comportament.”

Stoner a rămas dezamăgit și de atitudinea lui Valentino Rossi, în cadrul echipei Ducati. În 2011, acesta l-a înlocuit pe australian (plecat la Honda), însă rezultatele „Doctorului” nu au fost pe măsura așteptărilor.

Când Vale a venit la Ducati, presiunea era imensă. Toată lumea era cu ochii pe echipă, iar angajații nu meritau acest lucru.”

„Când eram eu acolo, rezultatele au fost foarte bune, chiar dacă bugetul era redus. Din păcate, Valentino și inginerul său, Jeremy Borges, au vorbit foarte urât despre mine și echipa mea.”

„Practic, ei au spus că noi nu știm nimic și că vor fixa ei motocicleta. Am simțit aceste cuvinte ca o ofensă, la adresa mea și a echipei.”

„Noi ne-am bătut la titlu cu bugetul pe care îl avem, iar Rossi nu a reușit să facă asta, deși avea un buget mai mare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *