Fabio Quartararo: „Sunt fericit, chiar dacă am avut un accident. Ritmul a fost unul bun.”

Distribuie articolul:

Fabio Quartararo a admis că nu a fost niciodată „mai fericit” în urma unui accident, după evoluția pe care rider-ul francez a avut-o pe teren propriu. Pentru prima dată în acest sezon, la Le Mans, Quartararo a avut un ritm bun în cursă; ritm capabil să îi asigure pilotului Yamaha o clasare în top 6.

În declarațiile oferite la finalul MP al Franței, Quartarao și-a exprimat entuziasmul: „Este pentru prima dată când sunt atât de fericit, la capătul unei curse în care am abandonat.”

„Acest lucru se datorează faptului că am fost acolo, în top 6, și am putut să luptăm pentru o poziție de top. Am fost în luptă directă cu Aleix (Espargaro).”

„Am văzut câțiva rideri buni în fața mea, am fost un pic prea motivat, am forțat limitele, iar acest lucru a dus la accident.”

„Sunt foarte fericit de modul în care a decurs cursa, lăsând la o parte greșeala pe care am comis-o. Totuși, eu cred că putem să ne bucurăm. Am văzut cât efort au depus fanii, trebuia să dau tot ce am mai bun.”

Massimo Meregalli, directorul echipei Yamaha, a vorbit la rândul său despre performanța lui Quartararo.

„Ne pare rău pentru Fabio. Știm că a vrut să ofere tot ce are mai bun, în fața propriilor săi suporteri. „

„Este dezamăgitor că GP-ul s-a terminat așa, dar suntem mulțumiți de efortul, determinarea și munca pe care am făcut-o.”

„Ritmul său a fost la același nivel cu oamenii implicați în lupta pentru campionat, iar acest semnal este unul pozitiv.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *