Pierre Gasly, lider după un FP3 haotic în Olanda

Distribuie articolul:

După ce vineri, hegemonia a fost împărțită între McLaren și Mercedes, Marele Premiu al Olandei a continuat astăzi cu cea de-a treia sesiune de antrenamente libere. 

Încă din debutul sesiunii, Logan Sargeant a ieșit violent în decor și a atras după sine prezența steagului roșu vreme de aproape jumătate de oră. Acest eveniment imprevizibil a atras după sine și niște rezultate total neprevizibile.

Pierre Gasly a stabilit reperul sesiunii. Pilotul Alpine a fost secondat de Kevin Magnussen și Valtteri Bottas, în timp ce, Lando Norris și Fernando Alonso au completat top cinciul din FP3. Printre primii zece clasați în al treilea antrenament liber de la Zandvoort, i-am mai regăsit, în ordine, pe Esteban Ocon, Oscar Piaștri, Lance Stroll, Nico Hulkenberg și Carlos Sainz.

Zhou Guanyu a ratat la mustață o clasare în top zece în FP3. Chinezul de la Sauber a sosit al 11-lea, la mică distanță în urmă lui Sainz. În spatele sau, Logan Sargeant, George Russell, Alexander Albon și Lewis Hamilton au fost ceilalți piloți clasați în top 15.

Ultimii clasați în ultimul antrenament liber au fost Charles Leclerc, Max Verstappen, Daniel Ricciardo, Yuki Tsunoda și Sergio Perez, ultimii doi nereușind să înregistreze vreun tur cronometrat pe parcursul celui de-al treilea antrenament liber.

Acțiunea de la Zandvoort va continuă în această după-amiază cu sesiunea de calificări, programată să înceapă de la ora 17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *