Știri Formula 1: Logan Sargeant va pilota pentru Williams și în sezonul 2024.

Distribuie articolul:

Logan Sargeant rămâne la Williams și în 2024. Pilotul american a semnat o prelungire a contractului, cu echipa fondată de legendarul Frank Williams.

La finalul etapei din Abu Dhabi, teoretic, doar un singur loc mai era disponibil pe grila F1. Pentru sezonul 2024, Alex Albon nu avea încă un coechipier anunțat oficial.

Totuși, James Wolves a dat asigurări că, Logan Sargeant va rămâne la Williams și în stagiunea următoare. Astăzi, acest lucru a fost confirmat de către echipa britanică.

Sargeant a avut un 2023 dificil, în care a fost „eclipsat” total de către Alex Albon. Pilotul american a avut nevoie de 18 etape, pentru a obține un punct. De altfel, acesta a fost și singurul din acest an. Ca o comparație directă, Albon a avut 27…

O altă problemă pe care a avut-o Logan, a fost reprezentată de accidentele pe care acesta le-a avut în 2023. Cu toate acestea, americanul a primit o nouă șansă.

Contractul este valabil pe un singur sezon. În altă ordine de idei, Williams nici nu avea o alternativă mai bună. Presa a scris despre o posibilă mutarea a lui Liam Lawson, la echipa britanică. Acest zvon a fost însă infirmat, iar pilotul neo-zeelandez rămâne în familia celor de la Red Bull.

Vom vedea ce va reuși să facă Logan Sargeant, cu această nouă oportunitate pe care a primit-o…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *